dimecres, 13 d’octubre del 2010

Un vídeo a l'aula de literatura

El "Códice Daza", el quadern de notes de Lope. Aquest és un document especial que s'està restaurant i que ens ajuda a conèixer millor la personalitat de Lope de Vega. Amb els alumnes de 2n de batxillerat el podem treballar per aprofundir en la persona i l'autor.
Examinamos a Lope de Vega con lupa 
">

Un personatge que m'interessa

FÉLIX LOPE DE VEGA I CARPIO és un autor espanyol dels segles d'Or que  va tenir una vida molt intensa
És conegut especialment per les seves obres dramàtiques i obres poètiques.
Aquests són alguns dels seus poemes més coneguts: Escucha los sonetos
S'ha estrenat una pel·lícula sobre els primers anys de la seva vida:



Aquí teniu un power-point de l'autor

dimecres, 6 d’octubre del 2010

Comencem


Les TIC i jo

La meva experiència amb les TIC. 
Actualment començo a tenir una relació  fluïda amb les Noves Tecnologies. Crec que de mica en mica hi tinc més domini; però sense ser una gran experta!!!
A la meva feina faig servir el MOODLE per a  les classes de llengua i literatura al batxillerat, així com per a la tutoria. També com a membre del Grup de responsables de biblioteques escolars de secundària de l'Alt Empordà i de l'Equip ICE de Biblioteques de Secundària.
A l'aula faig servir el canó de projecció, però encara no la pissarra digital. Aquest any al centre on treballo, l'Institut  El Pedró de l'Escala, comencem el Projecte  1x1 a 1r i 2n d'ESO, però jo no imparteixo aquests nivells i no m'he pogut apuntar al curs de Formació en Centre perquè han tingut preferència els professors d'aquests cursos.